Green juice bij de Kruidvat kopen: Is dit mogelijk?

Gepubliceerd door Kaz op

kruidvat green juice

Ben jij een sapliefhebber? Dan vraag je je vast af of je een verfrissende green juice kunt halen bij de Kruidvat.

Voordat je naar de dichtstbijzijnde Kruidvat stormt om alle schappen te bekijken, wij hebben de vraag in dit artikel voor je beantwoord. Laten we snel beginnen!

Heeft Kruidvat green juice in het assortiment?

Het antwoord is helaas ‘nee’, Kruidvat verkoopt net als Jumbo en Albert Heijn op dit moment geen green juice.

Hoewel Kruidvat een breed scala aan producten aanbiedt, zijn green juices op dit moment niet onderdeel van het assortiment. 

Maak je echter geen zorgen. Er zijn een paar alternatieven om je dorst naar geen juice te lessen. Hier zijn enkele opties: 

  • Maak je eigen green juice: haal je blender tevoorschijn en mix verse groenten zoals spinazie, komkommer en selderij met sappige vruchten zoals appels en citroenen. Experimenteer met verschillende combinaties en ontdek je favoriete recept. 
  • Gebruik supplementen: hoewel Kruidvat geen green juice verkoopt kan je wel supplementen kopen om toch alle goede voedingsstoffen binnen te krijgen. 
  • Kies voor groene smoothies: als je bij Kruidvat geen sap kunt vinden, kun je altijd kijken naar groene smoothies. Deze gezonde mix van bladgroenten en fruit biedt alle voordelen van groene sapjes en is vaak ook bij supermarkten verkrijgbaar.

Kortom

En daar heb je het, sap fanaten. Als je je afvroeg: “Verkoopt Kruidvat green juice?” dan is het antwoord helaas nee. Maar laat je niet ontmoedigen.

Er zijn volop mogelijkheden om van een verse green juice te genieten, zowel in andere winkels als door je eigen creaties te maken.

Dus gooi die bladgroenten en sappige vruchten in je blender of shop je green juice voordelig online. Klik op de knop hieronder om de 10 beste greenjuices van dit moment te bekijken:
Veelgestelde vragen

Verkoopt Kruidvat green juice online?

Nee, helaas verkoopt Kruidvat geen green juice, zowel in hun fysieke winkels als online.

Zijn er andere gezonde drankjes verkrijgbaar bij Kruidvat?

Absoluut! Kruidvat heeft een verscheidenheid aan gezonde drankjes, zoals vruchtensappen, kokoswater en diverse theesoorten.

Kan ik mijn eigen green juice bij Kruidvat samenstellen?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Je kunt wel de benodigde ingrediënten kopen – bij de supermarkt bijvoorbeeld – en zelf thuis je green juice bereiden. 

Kan green juice in de toekomst aan het assortiment van Kruidvat worden toegevoegd?

Jazeker, Kruidvat past het assortiment aan afhankelijk van de klantvraag. Mocht er in de toekomst dus meer vraag zijn naar green juice, dan kan het zo zijn dat dit aan de schappen wordt toegevoegd. 


Categorieën: Informatie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *