Green juice bij de Albert Heijn kopen: Is dit mogelijk?

Gepubliceerd door Kaz op

green juice albert heijn

Albert Heijn is een van de oudste supermarkten in Nederland en staat bekend om het ruime assortiment en de vernieuwende producten.

Daarom zijn wij de winkels ingegaan om te bekijken of zij ook green juice verkopen. In dit artikel vertellen we je wat we hebben gevonden.

Verkoopt de Albert Heijn green juice?

Of je nu op zoek bent naar dagelijkse benodigdheden of heerlijke traktaties bij Albert Heijn kun je vrijwel alles vinden wat je nodig hebt. Maar wat je er helaas nog niet kan vinden zijn green juices.

Hoewel green juice momenteel niet verkrijgbaar is bij de Albert Heijn is er hoop op verandering.

De AH is namelijk een van de snelst anticiperende supermarktketens die snel met trends mee beweegt. Het kan dus zijn dat green juice in de toekomst wel aan het assortiment wordt toegevoegd. 

Waarom verkoopt Albert Heijn geen green juice?

Net als de Jumbo of Kruidvat verkoopt de Albert Heijn op dit moment geen green juice. Maar waarom is dat? Nou, er zijn verschillende redenen: 

  1. Beperkte houdbaarheid: green juice zonder conserveringsmiddelen moet binnen 24 uur gedronken worden om de voedingswaarde te behouden. Het is dus lastig om dit vanuit een logistiek oogpunt bij te houden. 
  1. Vraag van klanten: als er niet genoeg vraag is naar green juices kan het voor Albert Heijn minder aantrekkelijk zijn om ze in hun schappen te plaatsen.
  1. Concurrentie: green juice wordt veel aangeboden in verschillende gezondheidswinkels en er bestaan zelfs hele restaurantketens zoals de Juice Brothers die op de juice trend hebben ingespeeld. De concurrentie is dus hoog. Dit kan ervoor zorgen dat het moeilijker is voor de Albert Heijn om green juice aan te bieden. 

Andere gezonde producten bij de Albert Heijn

Hoewel groene sapjes op dit moment niet beschikbaar zijn bij Albert Heijn, zijn er nog steeds andere gezonde en verfrissende opties beschikbaar.

  • Kant-en-klare smoothies

Albert Heijn heeft een ruim aanbod van kant-en-klare smoothies, boordevol verschillende fruit combinaties die je een gezonde oppepper kunnen geven.

  • Vers fruit en groenten

Bij Albert Heijn vind je veel verse groenten en fruit. Je kunt je eigen gezonde groene sapjes thuis maken door bladgroenten zoals spinazie, komkommers en groene appels te combineren. Het leuke hiervan is dat je zelf de smaak kan bepalen. 

  • Groentesappen

Hoewel de sappen niet 100% groen zijn, biedt Albert Heijn wel diverse groentesappen aan. Deze sappen kunnen vooralsnog een goed, voedzaam alternatief bieden. 

Tot slot

Hoewel er dus nog geen green juice verkrijgbaar is bij de Albert Heijn wil dat niet zeggen dat dit in de toekomst niet zal veranderen. Tot die tijd vind je bij de AH verschillende gezonde alternatieven.

Wil je toch gaan voor green juice? Klik dan op de onderstaande knop om de 10 beste green juices van dit moment te bekijken:


Categorieën: Informatie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *